maanantai 10. syyskuuta 2012

Työhuoneeni

Jatkan työhuone teemalla esittelemällä oman työhuoneeni. Tämä postaus on venynyt syystä, että nytkin vaati reilun tunnin urakan saattaa huone kuvattavaan kuntoon. Paperikasojen raivaus kesti niin, että ennätti tulla jo hämärääkin, josta syystä jouduin kuvaamaan lamppujen valossa, luonnonvalon sijasta.
Säilytykseen huoneen perältä löytyy kolme kappaletta Ikean Malm lipastoja. Yläpinnat on viimeistelty lasilla.

Työpöytänä on vanha mustaksi maalattu funkkispöytä, valona tuttu Tolomeo ja työtuolina ikivanha ja kamala, mutta ah, niin mukava nahkainen "johtajan tuoli".


Asiakastuolina Marcel Breuerin Wasily-tuoli.Huomatkaa pöydän asemointi. Yritän aina asettaa työpöydän siten, että työskentelijä näkee ovelle, eikä siten joudu olemaan selkä ovelle päin. On myös valon ja valokontrastin kannalta parempi sijoittaa pöytä sivuttain ikkunaan nähden, kuin sitä vasten.Nyt kun on katsottu rajatut ja siistit kuvat, tässä totuutta ympäriltä! Materiaalikansioita, esitteitä, maalikarttoja ym. sekalaisessa sotkussa koko seinän leveydeltä.
   
Lisää malleja löytyy oviseinustalta vanhasta 50-luvun kaapistosta. Siitä puuttui ovet ja laatikot jo silloin, kun löysin sen roskalavalta ja pelastin sen. Maalasin kaapin vain harmaaksi,
Parasta huoneessa on ikkunasta avautuva maisema. Siitä on hyvä ammentaa inspiraatiota. Kuva on otettu toisena päivänä valoisampaan aikaan.

Mukavaa maanantaita kaikille!

-tuija-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!