perjantai 28. syyskuuta 2012

TV-sisustajat

Muistatteko vielä nämä aikoinaan tv:ssä sisustaneet persoonat?

Ensimmäisenä Colin ja Justin!

Skotlantilaiset sisustajat ja televisiojuontajat McAllister ja Ryan ovat ottaneet tavaramerkikseen  sisustamisen lisäksi kinastelun ja pienet erimielisyydet. Heidän varsin teatraaliset työnsä ovat hätkähdyttäneet, mutta ainakin ohjelmassa näytetyn perusteella myös ihastuttaneet  katsojat. Lisäksi heidän  sanotaan lanseeraanneen laminaattilattiat brittiläisiin koteihin.
Colinin ja Justinin ohjelmaa esitetään ympäri maailmaa 25 maassa, katsoitko koskaan näiden miekkosten varsin räväköitä ohjelmia ja dramaattisia lopputuloksia?


slideshow
kuvat

Steven ja Chris!
Kanadalainen sisustaja- ja juontajapariskunta, joka on pyörittänyt pariakin sisustusaiheista ohjelmaa ja talk-showta. Myös näiden veikkosten ohjelmassa näyttelee draama isoa osaa ja he nokittelevatkin toisiansa välillä kiivaastikin ja sitten mökötetään.


Lisää kuvateksti


star_ornament_paper_tree.jpg

kuvat


Sarah Richardson!
On kanadalainen sisustusarkkitehti ja tv-persoona, joka tunnetaan ehkä Suomessa parhaiten Sarah'n talo ja Design Inc. ohjelmistaan. Richardson aloitti uransa assistenttina ja lavastajana, mutta eteni urallaan nopeasti ja sain oman tv-ohjelman. Richardson käyttää töissään paljon kierrätyskalusteita, joita hän verhoiluttaa ja maalauttaa uudelleen. Hän julistaa vihreitä arvoja ja valitsee ekologisuuden, kun se on mahdollista. Richardson on nuorin suunnittelija, jonka Canadian House ja Home magazine lehdet ovat nimenneet "Kanadan tärkeimmäksi tyylintekijäksi".Kahden ensimmäisen pariskunnan ohjelmat sisälsivät liikaa draamaa makuuni, mutta kyllä sieltä inspiraatioita sai ja jos ei muuta, niin oli kiva katsella Colinin ja Justinin erittäin epätavallisia ratkaisuja.
 Stevenin ja Crisin työt alkoivat pian muistuttaa liikaa toinen toisiaan ja toistaa samaa kaavaa. Sama asettelu, samat värit, samat somistusideat jne. Tähän väsähti pian.

Ehdottomasti oma suosikkini näistä on Sarah, jonka iloista työskentelyä on kiva katsella. Vaikka tyylimme eivät täydellisesti kohtaakkaan, arvostan häntä kovasti ja ihailen työn laadukasta jälkeä. Lisäksi jaan hänen kanssaan tuon kierrätys-ideologian ja vanhojen kalusteiden kierrätyksen ja muokkaamisen. Ja hänen kylpyhuoneitaan, niitä rakastan, ihania!

Katsoitteko näitä sarjoja ja jos, niin mitkä olivat suosikkinne?

Ihanaa viikonloppua! Me saamme ystäviä viikonlopuksi kylään,  joten siirryn nauttimaan heidän seurastaan ja palaan asiaan ensi maanantaina.

-tuija-

6 kommenttia:

 1. Kattoin kaikkien nuitten sarjoja :) Ja nythän tullee uus Sarahin ohjelma Sarah 101 tai sinne päin, siis pyörii tv:ssä jo :) ja samoten Ruottin karmein koti, kaikkia kattelen/kattelin :)
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Muutaman kerran olen katsonut Sarahin ohjelmaa ja tosi ihania sisustuksia häne tekee; sisustuksia, joita voi omaankin kotiinsa ajatella:) Keskimmäisten kaverien ohjelmaa en ole tietääkseni katsonut, mutta Colin ja Justin on tuttuja. He tekevät mahtavia kokonaisuuksia, joissa jokainen yksityiskohta mätsää. Heidän luomiaan sisustuksia on ihana katsoa, mutta omaan kotiini ne ovat ehdottomasti liian räväköitä.

  VastaaPoista
 3. Meän Satu: Bongasin myös tuon uuden Sarahin ohjelman kerran, mutta nyt en löydä sille esitysaikaa. Ihanaa viikonloppua myös sinulle.

  Soile: Juuri näin ja draaman määrä on niin suurta Colinilla ja Justinilla, että mun sydän ja pää ei kestä:))

  VastaaPoista
 4. http://www.livtv.fi/ohjelmat/sarah-101/etusivu

  http://www.ruutu.fi/ohjelmat/sarah-101/kausi-1-jakso-5-nayttava-ruokailutila

  VastaaPoista
 5. Sarah on ihan mun lemppari! Noiden muiden (herrojen) sisustusohjelmista en oikein koskaan ole tykännyt. Mutta Sarah oi Sarah! Harmi, että nykyään tuntuu tulevan vain uusintoja Sarahin sarjoista? Vai onko jo jotain ihan uutta tullut, onko minulta vain mennyt ohi?

  VastaaPoista
 6. Kiitos Satu!!! Ja nieinda ruutu.fi löytyy uusia jaksoja aikas montakin :)))

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!