torstai 27. syyskuuta 2012

Pukeutumishuone

Torstaita kaikille! Ensimmäistä kertaa elämässäni minulla on pukeutumishuone tai ei se kokonaan minun ole, vaan miehen kanssa puoliksi. Sen yhteydessä on meikkaustila, jossa on vesipiste. Meikkipiste tehtiin vanhaan vaatehuoneeseen, mutta ilmeisesti siinä on joskus ollut vessa, koska vesiputket ja viemäri tilasta löytyivät. Ikävä kyllä viemäristö oli täytetty sementillä ja sitä emme lähteneet kaivamaan auki, joten vessaa pukeutumishuoneen meikkitilassa ei nyt ole, mutta hyvä näinkin, tosi hyvä! Tällä viikolla pitäisi putkarien tulla laittamaan hanat paikoilleen ja sitten huoneet ovat kunnossa. En tiedä, miksi tuntuu jotenkin kauhean henkilökohtaiselta laittaa näitä kuvia tästä tilasta. Jotenkin älyttömän pröystäilevän oloista!!  Luulisi makuuhuoneen olevan vaikeampi pala, mutta ei! Laitan nyt nämä muutamat kuvat ensin ja jos rohkaistun,  niin laitan parempia ja informatiivisempia kuvia.
Onko teillä kanssabloggaajilla ongelmia julkaista kuvia joistakin asioista  ja huoneista vai onko tämä vain minun korvien välissä? Ja lukijat, auttaisi paljon, jos juttelisitte hiukan enemmän, silloin tuntuisi ehkä enemmän siltä, että tunnen teitä paremmin. Nyt välillä tulee sellainen olo, että yksin täällä puhelen :) Apua!

-tuija-

11 kommenttia:

 1. Hei, olen lukija ja vasta vähän aikaa blogiasi seurannut, mutta aivan hurmaantunut ja ihastunut. Tämä on kai 3. kerta, kun koko useamman vuoden blogien seurannan aikana kommentoin... Mielestäni kuvissa on se hyvä puoli, että ihan kaikkein henkilökohtaisimman voi rajata pois, silloin ei katsellessakaan tule sellaita tunnetta, että tunkeilee tai tirkistelee. ;-)

  VastaaPoista
 2. Moi Tuija! Höpötellään nyt kun pyysit ;) Allekirjoitan tuon ongelman! Jostain syystä olen arka joitakin asioita blogiin laittamaan, mutta ehkä sitä ajan kanssa rohkaistuu, kun niin uusi juttu tämä bloggaaminen itselle on. Blogimaailma pursuaa niin upeita koteja ja kuvia, että itse alkaa nöyristelemään omien nuhruisten nurkkiensa kanssa. Ja kuten sanoit, jotkut tilat tuntuvat henkilökohtaisilta. Luulisi, ettei sinulla tarvitsisi kuitenkaan ujostella, sinulla on hyvä tyyli ja upea koti! Ei tunnu yhtään pröystäilyltä jos sitä pelkäsit.:) Kaikista eniten tykkäänkin siitä, kun laitetaan oikeasti omista kodeista kuvia, eikä vain kuvastoista napattuja kuvia (vaikka nekin ovat ihania inspiraation lähteitä ja ovat tosi hyvä lisä). Tämä huonekin on ihana, haaveilen samantyyppisestä huoneesta hurjasti, mutta ehkä sitten seuraavaan asuntoon moinen on mahdollinen rakentaa. Mutta siis: lisää vaan kuvia siis kehiin ihan reippaasti! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, ei yhtään ole pröystäilyä :) Mie ainaki oon onnellinen jos jollaki on esim. ylimääränen huone jonka voi tehä mieleiseksi :) Ei se oo keneltäkkään pois :) Meilläki on pukeutumishuone mutta siellä on myös sohva, jossa vieraat saa nukkua, ei haluttu antaa pelkästään vieraille tuota huonetta ku oma koti ja oma tila, nukkukoot vieraat vaateitten keskellä :)
  Kuvia vaan ihan rohkiasti joka nurkasta :) Mie ainaki tykkään katella ja ihastella kuvista koteja ja kotien joka nurkkaa <3

  VastaaPoista
 4. No kommenteerataan nyt... tottahan se on, että helposti syntyy sellainen fiilis, kuin kirjoittelisi yksin (muttei kuitenkaan vain itselleen) jos kukaan ei kommentoi. Mietin juuri samaa, vaikka uuden blogin postauksia on maailmalla vain kaksi. Kun ihmiset eivät kirjaudu lukijoiksi tai kommentoi postauksia, ei blogiin synny vuorovaikutusta. Siksi kommentit, kysymykset , ruusut ja risutkin ovat iso osa koko bloggaamista.

  Teidän kotinne on harvinaislaatuisen kaunis, upea kokonaisuus ja hieno taidonnäyte. Sinuna en lähtisi edes miettimään vaikuttaako joku pröystäilyltä. Koska kodissanne ei ole mitään pröystäilevää, on minusta turha miettiä kokeeko joku yksittäinen lukija sen niin. Suurin osa kuitenkin näkee suuren kuvan.
  Mitä taas tuohon henkilökohtaisuuteen tulee, on jännittävää miten privaatti asia se oma koti onkaan. Minun oli esim. yllättävän helppo omaan blogiini laittaa kuvat koko perheestä ihan nimien ja kuvausten kera. Kun ajattelenkin, että pitäisi edes valokuvin, jakaa sitä omaa kotiaan ...hmmm... en tiedä osaisinko.

  Me jäämme odottamaan rohkaistumista ja lisää kuvia. :)

  VastaaPoista
 5. Tuija, luota siihen, että minä luen ainakin jokaisen postauksen.

  Niina (=miehesi siskon tyttö, eli ei voi erehtyä henkilöstä)

  VastaaPoista
 6. Heta. Ihanaa, että kommentoit. Vaikka olisi vasta kolmas kerta, tunnen jo "nimimerkkisi" ja siten tunnut tutulta. Jatkossa rohkeasti kommentoit, oli järkevää sanottavaa tai ei. Vuorovaikutus on tämän jutun suola, niinkuin Heidi tuolla myöhemmässä kommentissa sanookin. Ilman vuorovaikutusta bloggaaminen menettää pian hohtonsa, joten puhellaan silloin tällöin täällä laatikossa ;

  nieinda: kiitos myös sulle;) en niinkään ujostele esitellä kotiani muuten, mutta tuo pukeutumishuone kuulostaa jo sanana melko suureelliselta ja sitä kautta vähän mietityttää esitellä sellaista. Tila on myös jotenkin kauhean henkilökohtaisen oloinen, en tiedä miksi.

  Tiedätkö, että sinun kotisi on varmasti kauniimpi kuin itse uskotkaan, ei yhtään nuhjuinen. Älä vertaa kotiasi muiden koteihin, vaan rohkeasti nauti siitä omannäköisestä tämän hetkisestä kodistasi. Kun ikää ja varallisuutta karttuu, voit korjailla epäkohtia pikku hiljaa mieleiseksi. Kerralla ei koko kotia edes kannata uusia.

  Meän Satu: Ihanaa tuo sun murre!! Ihan mahtava ja mua nauratti toi "nukkukoon vaatteiden keskellä" ;))) just niin, sun koti. Kiva kun kommentoit!

  Heidi: miten hitto sä osaatkin aina pukea niin hyvin sanoiksi, sen mitä ajattelet (ja näemmä senkin mitä mä ajattelen). Noinhan toi asia pitäisikin nähdä, kokonaisuutena, kiitti.
  Ja hyvä kun kommasit, enhän mä edes tienny, että säkin luet tätä. Nii, et oli korkee aikakin sanoa jotain ;)) pus!!

  Niina: Ja samat sanat sulle ku Heidillekin, en tienny että seuraat. Joten useimminkin saa jutella jotain. Mutta kiva kun nyt juttelit :)

  VastaaPoista
 7. Oi...nyt kyllä pieni kateuden tunne hiipii hiljaa aivoihin; mutta yritän siirtää sen heti taka-alalle ja iloitsen sinun upeasta pukeutumishuoneesta:)

  Juuri eilen mietin, että joko alettais se "makkarin siirto yläkertaan ja makkarista pukeutumishuone" -projekti kun keittiörempastakin on jo kohta kolme kuukautta. Ja arvaa miksi mietin; no kun meidän koiranpennut nukkuu pesuhuoneessa, joka on meidän makkarin vieressä ja siellä herätään viikonloppuisinkin aivankuin viikolla eli klo 6.00! Minä mielelläni jatkaisin uniani vielä niin ainoana parina viikonlopun päivänä kun se on mahdollista. Yläkertaan niiden vinkuminen ei niin helposti kuuluisi ;)

  No tästä tuli nyt romaani, mutta vastaan vielä tuohon oman kodin kuvausjuttuun, että wc on mulle ollu aina vähän semmoinen paikka, että sieltä kuvien julkaiseminen on jotenkin aina vähän aristuttanut, mutta niin vain sieltäkin on reilusti kuvamateriaalia blogissani;)

  VastaaPoista
 8. Auts, ymmärrän halusi siirtyä yläkertaan. Mä en mene mistään niin pois tolaltani, kuin nukkumisen keskeytymisestä turhaan. Olen ihan karhu väsyneenä. Viikonloppuna pitää saada kuorsata, niin pitkään kuin ikinä haluaa.

  Vai vessa ujostuttaa, hauskaa! Mulle se on taas ihan fine, mutta pukkari ja vähän makkarikin onnahtelee ;)

  VastaaPoista
 9. Ihana tila! Pukeutumishuone on mulla tällä hetkellä aivan turha toive, joten en osaa oikeastaan edes haaveilla moisesta. Mutta hienoa, että monilla on mahdollisuus tällaiseen. :) Näyttää olevat kaikki niin säntillisessä järjestyksessä, tuolta löytää varmasti helposti etsimänsä!

  VastaaPoista
 10. Eikä mitään, lisää kuvia vaan! :) Tietysti jokaisella on ne tietyt jutut, mitkä tuntuu henkilökohtaisilta.

  Ps. Onko tuo SE mekko? ;)(jos ymmärrät?)

  VastaaPoista
 11. Esmeralda, niinhän se on että tuollainen oma huone on kyllä täyttä luksusta, mutta ei tarpeellisuudessaan taida olla monellekkaan se ensimmäinen toive :)

  Anonyymi: oon ihan kysymysmerkkinä??? mikä SE mekko, jäipäs nyt kaivelemaan :DD

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!