tiistai 25. syyskuuta 2012

Olohuoneen viimeistely

Olen useaan otteeseen kertonutkin, miten tärkeitä taulut ja valokuvat ovat minulle. Nyt vihdoinkin ollaan saatu reissuvalokuvat ja taulut paikoilleen olohuoneeseen ja täytyy sanoa, että vasta nyt huone tuntuu KODILTA. Vaikka kuvat ovat suurelta osalta mustavalkoisia, tulee niistä lämmin ja kodikas fiilis. Rikoin myös tarkoituksella sommittelusääntöjä asettamalla tauluja korkealla katon rajaan. Tämä siksi, etten halunnut ikkunoiden keskelle verhoa ja taulut markkeeraavat ja korvaavat verhon.
Huomatkaa asettelu tv-seinällä, johon ei yleensä suositella sijoitettavaksi tauluja tai valokuvia, mutta tuo tyhjä seinä kaipasi jotain tv:n lisäksi ja sielläpä nyt ovat ja olen tyytyväinen. Valokuvat ovat reissuilta ottamiamme kuvia. Tv:n päälle on jätetty vielä kolo yhtä puuttuvaa kuvaa varten. Tai ehkäpä koko seinä peittyy ajan myötä kuvista, eri elämän vaiheista.  Kukat sain ihanilta asiakkailtani.
Keltainen akustiikkapaneeli poimii vierashuoneen keltaisen tyynyn kivasti parikseen, Olohuoneen sohvalle voisi noiden mustien Johanna Gullichenin tyynyjen pariksi ostaa myös yhden keltaisen.

Kuvatessa ehti tulla jo pimeääkin ja sytyttelin kynttilöitä ensi kertaa tänä syksynä. Tunnelmallista, joo kyllä,  mutta en vain voi kestää ajatusta tulevasta talvesta. Inhoan pimeää ja kylmää. Minkähän kieroutuneen jekun kautta onnistuin syntymään näin pohjoiseen, kysyn vaan?? Hei ja anteeksi!-tuija-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!