keskiviikko 22. elokuuta 2012

Vessaremontti osa 2.

Mistä tietää, että kesä on mennyt ja syksy painaa arkineen päälle? No siitä, että meillä näyttää taas tältä.
Mies otti ja purki yläkertaan tulevan vessan vanhat kuitulevyt pois ja tadaa... mitä paljastui levyn alta? Ikkuna! Kopin paikalla on ollut ulkoseinä, ennen kun uusi osa 50-luvun lopussa rakennettiin. No mihis tämä vessan ikkuna sitten aukeaa, no tietysti siivouskomeroon ;))
Ikkuna ei ole näkynyt siivouskomeronkaan puolelta, koska sielläkin on levyt seinässä, eikä sitä ole vielä remontoitu. No nyt sitten mietitään, mitä ikkunalle tehdään, halutaanko maisema siivouskomeroon? Ikkuna sijaitsee tulevan seinä- wc:n yläpuolella. Toisaalta haluaisin säilyttää yksityiskohdan, mutta näkymä ei viehätä. Mitä jos laittaisi lasin päälle peilin, niin ei tarvitsisi moppeja katsella. Ikkunassa on syvät karmit ja lasi on vasta tuolla syvällä.

Ideoita, anyone?

-tuija-

2 kommenttia:

  1. Siitä tulisi myös hieno hylly tai taulu, jos peilin sijaan asennat sinne kuvan, karmit ovat kehys ... niin ja silloin valo olisi myös aika pop karmin sisälle:)
    //San-na

    VastaaPoista
  2. Kuva kävi ensin mielessä, mutta hylkäsin sen. En halua siitä sellaista tekoikkunan näköistä. Toisaalta tuosta valosta tuli mieleen, että valo taakse ja valkoinen pleksi eteen, jolloin se olisi valoelementti. Hmm, täytyy miettiä. Voisi toimia. Paikalle oli alunperinkin tulossa seinä-wc:n vaatiman valeseinän ansiosta jonkinmoinen syvennys, isompi toki.

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!