tiistai 21. elokuuta 2012

Stailaus

Olen aina ihaillut Ikean stailaajien oivalluskykyä ja heidän interiööreissä käyttämiä innovatiivisiä ratkaisuja. En tiedä, onko Ikealla joku oma tiiminsä, joka pohtii esillepanoja ja haistelee trendejä joiden pohjalta tavaratalojen huoneleiskat sitten laaditaan, vai onko heidän stailaajansa vain keskivertoa lahjakkaampia. Yhtäkaikki,  heidän huoneinteriööreistään, saa aina vallan loistavia oivalluksia itsekin. Tänään löysin yhden kaikkien aikojen makeimman kokonaisuuden heti Raision tavaratalon sisäänkäynnin yhteydestä.


Pidin kokonaisuudesta niin paljon, että kysyin luvan kuvata interiööriä. Vaikka luvan sainkin, otin kuvat kiireellä, niska kyyryssä,  peläten koko ajan jonkun  kouran laskeutuvan olkapäälleni.  Tästä syystä kuvakulmat eivät ole erityisen harkittuja.

Isot ikkunat, korkea tehdasmainen tila ja tiiliseinä, veivät ajatukset New Yorkissa sijaitsevaan loft-asuntoon. Me like!!!


Sudenkorento- ja perhostaulut muistuttavat omia eteisen kärpästaulujani. Nuo Ikean versiot eivät ole myynnissä, vaan ne olivat tulostettu paperille ja alle on asetettu pala ruskeaa voimapaperia. Kehykset ovat kai Ribba kehyksiä, en tarkistanut.
Onkohan kaikissa tavarataloissa samat interiöörit vai jokaisessa omanlaisensa?
Käytkö sinä koskaan hakemassa inspiraatioita stailatuista interiööreistä?

-tuija-

2 kommenttia:

  1. Hei Tuija!
    Lauantaina Espoon Ikeassa en vastaavaan törmännyt, tein pikaisen katsauksen kun typyt jäi Smålandiin... ;)

    VastaaPoista
  2. Moi Tarja,

    ai no, taitaa sitte olla erillaiset huonestailaukset kaikissa tavarataloissa. Se puhuis sen asian puolesta, että valmiita suunnitelmia ei tule vaan, myyjät/somistajat saavat itse päättää kokonaisuudesta. Hienoa työtä ainakin Raisiossa sitten tekevät. Kiva kuulla sustakin, olet siis langoilla ;))

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!