perjantai 31. elokuuta 2012

Kelly Hoppen, Sisustuskirjan arvonta!!

Maailmassa on monia huipputaitavia koti- ja ulkomaisia alan ammattilaisia, joita arvostan ja ihailen.
Yksi heistä on Kelly Hoppen.

Kelly Hoppen on englantilainen huippusisustaja, joka aloitti uransa jo 17-vuotiaana. Tänä päivänä hän suunnittelee maailmanluokan kohteita The Kelly Hoppen Interior Studio- yrityksessään. Hän on lanseeranut myös oman tapetti-, maali-, kangas- ja kalustemalliston, joka pitää sisällään kaiken hanoista vuodevaatteisiin.  Aluevaltaukseen kuuluu niin ikään Kelly Hoppen Design School, jossa hän jakaa osaamistaan.
Vuonna 1996 Kelly sai arvostetun "Andrew Martin Interior Design Award by Andrew Martin International- palkinnon.  Hän on sittemmin voittanut useita muitakin palkintoja, kuten European Woman Of Achievement vuonna 2007.
Hoppen on kuuluisa käyttämästään neutraalista väripaletista. Taupe ja beige kuuluvatkin hänen usein käyttämiinsä väreihin, joskin itse pidän eniten hänen valkoisista ja valkomustista kokonaisuuksista. Kellyn sisustusfilosofiaan kuuluu myös aina tietty eleganssi, luksus ja klassisuus.Kellyltä on julkaistu monta kirjaa ja itsekin omistan niistä useimmat, osan jopa kaksin kappalein.  Ulkomailta tilatessa, sama kirja voi olla erilaisissa kansipahveissa ja jopa täysin eriniminen, vaikka sisältö on  sama. Ja nyt tämä hyödyttää teitä. Kaikkien niiden lukijoiden kesken, jotka jättävät kommenttiboksiin viestin viikon aikana, arvon Kelly Hoppenin "Kelly Hoppen interiors, Inspiration and Design solutions for stylish, comfortable interiors" kirjan. Kirja on kovakantinen, englanninkielinen ja täynnä toinen toistaan upeampia kuvia. Sivujakin löytyy 220.Kelly Hoppen Interiors: Inspiration and Design Solutions for Stylish, Comfortable Interiors
palkinto


Eli jätä kommentti tämän postauksen kommenttiboksiin viikon aikana ja vastaa kysymykseen, mikä olisi toivepostauksesi. Voit kommentoida anonyymisti ilman tilin luomista, valitsemalla täplän kohtaan "anonyymi". Keksi silloin viestin loppuun itsellesi nimimerkki, että tiedän ketä huutelen viikon jälkeen. Sähköpostia tai muitakaan osoitetietoja ei tarvita, ainoastaan tuo nimimerkki. Jokaisella näin tehneellä on käytössään yksi arpa ja aikaa jättää kommentti siis tästä päivästä alkaen viikko eteenpäin  31.8-7.9.2012 klo 24.00 asti. Arvon palkinnon 8.9 lauantaina.

Kaksinkertaistat mahdollisuutesi saamalla kaksi arpaa, mikäli samalla klikkaat itsesi lukijaksi. Sivun oikeassa laidassa on kohta "Liity tähän sivustoon". Klikkaa sitä ja luo itsellesi tili ja tule lukijaksi, niin saat kaksi arpaa. Ne lukijat, jotka jo ovat lukijoita ja kommentoivat, saavat kaksi arpaa automaattisesti.

Kolme arpaa saat, jos ylläolevan lisäksi linkität tämän blogin omaan blogiisi.

Summa summarum!


1. Yhden arvan saa kommentoimalla tämän tekstin kommenttilaatikkoon toivepostauksesi.
Myös anonyymit voivat osallistua, keksikää kuitenkin erottuva nimimerkki.
2. Kahteen arpaan olet oikeutettu olemalla tämän blogin lukija,
sekä kommentoimalla tekstiin.
3. Kolmeen arpaan olet oikeutettu olemalla lukija,
kommentoimalla tähän tekstiin, sekä linkittämällä tämä arvonta
omaan blogiisi.

Ilmoitathan kommentissa monellako arvalla olet mukana!
Kaikki kuvat 
Kelly Hoppen Interios Studio-sivuiltaKaikille tasapuolisesti Onnea arvontaan!!


-tuija-

EDIT. ARVONTA ON SULKEUTUNUT! Kiitos kaikille osaanottajille!

20 kommenttia:

 1. En tiedä onko tämä anonyymisti kommentointi pysyvää, joten otan tilaisuuden ensiksi kehua blogiasi! :) Tämä on oikeasti todella hyödyllinen sisustusblogi, olen saanut tästä niin paljon vinkkejä ja ajateltavaa. Ja parasta on se, kun kirjoitat välillä/usein ihan pitkiä postauksia ja olet selkeästi nähnyt vaivaa kirjoituksiin.

  Mutta tuohon Kelly Hoppeniin niin itselläni on myös yksi kirja se se on luettu monta kertaa, joten uudelle olisi oikein hyvin tilaa. :)

  t. Maarit

  VastaaPoista
 2. Mikä ihana arvonta :) Löysin ihan just blogisi ja liityin oitis lukijaksi.
  Kelly Hoppenia itsekin ihailen suuresti, yhtään hänen kirjaa en vielä omista, joten toivottavasti onni potkaisee.
  Itsekin aloin vast ikään bloggailee, tervetuloa käymään sivuillani :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkkikuvistasi. Varsinkin kuormalavajutuista jokin toteutuu myös itselleni.
  -ape-

  VastaaPoista
 4. Yksi Kellyn kirja on minullakin ja mielelläni ottaisin toisen:) Toivottavasti onni potkaisee, sillä tosi upeita ja erittäin paljon silmääni miellyttäviä ovat hänen luomansa sisustukset.
  Tykkään eniten sinun blogissa kuvista teidän kauniista kodista.

  VastaaPoista
 5. Olen mielelläni mukana arvonnassa, kahdella arvalla.:) Toivepostaus: Työhuone. En tiedä oletko jo semmoisen tehnyt mutta se on ainakin meidän kämpän ongelmakohta, johon olisi kiva saada vinkkejä.

  VastaaPoista
 6. Löysin sattumalta blogisi ja en voi kuin HUOKAILLA... Ihana talo! Arvostan niin paljon tuollaisia rakennuksia. Tykkään tuunailla ja DIY-vinkkejä ei koskaan ole liikaa ;) Osallistun arvontaan kolmella arvalla... Täältä voit käydä kurkkaamassa postauksen, jonka linkitin blogiisi: http://purerreal.blogspot.fi/2012/08/i-h-n-talo.html

  Jatkathan samaan tahtiin? :)

  VastaaPoista
 7. Tuon kirjan haluan ja tykkään katsella ja hypistellä kaikkea kaunista kaikkea kaunista ei tarvitse tietysti itse omistaa mutta aina yksi kirja mahtuu...Kiva lukea ja katsoa eri ideoita odotan innolla kaikkea asiaan liittyvää...

  VastaaPoista
 8. Moikka! Kiva tämä sinun blogi! Paljon hyödyllisiä vinkkejä, kiitos niistä! :) Osallistuisin kahdella arvalla tähän arvontaan, ja toivepostaukseni: valaistus... Sitä huomaa taas syksyn tullessa että valaistuksessa olisi petraamista.. ;)

  VastaaPoista
 9. Hei. Kahdella arvalla osallistun. Blogisi on aivan ihana ja innoitusta antava! Toivepostaukseni aihe olisi säilytys (valaistus oli toisena mielessäni, mutta se jo tuossa aiemmin toivottiinkin!).

  VastaaPoista
 10. Heippa ja kiitos vielä ihastuttavasta blogistasi. Aamu alkaa yleensä blogillasi, Ideasi, ajatuksesi ja kuvasi saavat itsellekkin sellaisen DIY-fiiliksen :)...ideoita olisi kiva saada mm: teinin huone, mattojen ja verhojen valinta prosessi :)
  T:Li

  VastaaPoista
 11. Noh mulla ei sinänsä ole mitään toivepostauksia sillä aikalailla mun toiveita jo toteutat remppa ja sisustus postauksillasi, eli jatka vaan samaan tahtiin :)

  //San-na

  VastaaPoista
 12. Terkkuja Myllymäeltä! Ja kiitos ihanasta ja oikeasti hyödyllisestä blogista. :) Osallistun toki arvontaan ja kahdella arvalla mennään.

  Jos nyt jotain lähtisin toivomaan, niin ehkä postausta, missä linjaisit noin ammattilaisenkin näkökulmasta, mitkä komponentit luovat viihtyisän ja onnistuneen sisustuskokonaisuuden. Mihin kiinnittäisit erityisesti huomiota jne.

  Sellaisin miettein Päivi Uskolasta :)

  VastaaPoista
 13. Hei,
  tuunaukset ja itse tehdyt minun mieleeni...kahden arvan verran.
  Hanna Lammela

  VastaaPoista
 14. Toivepostaus voisi olla inspiraatiota ja vinkkejä harmonisen muttei tylsän värimaailman löytämiseen. Myös vinkit vaate-/pukeutumishuoneen sisustukset olisivat tervetulleita. Kiitos kivoista postauksista, jatka samaan tyyliin! :)

  t. Mrs A

  VastaaPoista
 15. Hei Tuija! Olen Blogigi hartain lukija,
  annat ihania vinkkejä joita voi toteuttaa pienelläkin rahalla :)
  Kaunis kiitos Sinulle <3

  Terv, Pirkko

  VastaaPoista
 16. Ihana arvonta! Kaikki säilytysvinkit kiinnostavat. Yhdellä arvalla mukana. Nimim. Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 17. Moikka taas, sateisesta Ulvilasta!
  Laita arpa multakin arvontaboxiin, kyllähän tuo kirja niin hyvältä näyttäis... Toivepostauksia ei ole, tää ois tyytyväinen näkemäänsä! ;)
  t. Tarja

  VastaaPoista
 18. Mua kiinnostaa lukea erityisesti remppajuttuja, me ollaan taloa vuosi rempattu ja vielä jatkuu :)
  Klikkasin itseni lukijaksi joten kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 19. Tämä menee hieman neljän seinän ulkopuolelle, mutta itsellä on ajankohtaisena asiana terassin kaunis talvi ilme. Mistä kasveista tulisi hienot talvi istutukset terassin ruukkuihin? :)

  VastaaPoista
 20. Heippa Tuija :)
  Osallistun kahdella arvalla. DIY-postaukset ovat AINA tervetulleita, ideoita ei ole ikinä liikaa. Valaisin aihetta oli jo toivottukin, miten olisi myös pieni antiikki-postaus? Ihanaa syksyä sinne :)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!