tiistai 14. elokuuta 2012

Blogini 10 teesiä

Blogini alkoi remonttiblogina ja -päiväkirjana lähinnä itselleni, jotta saisin ikuistettua kuvat ja muistot tämän niin rakkaan, mutta haasteellisen projektin tiimoilta. Pian huomasin kuitenkin kirjoittavani  monesta muustakin sisustamiseen ja remontoimiseen liittyvästä jutusta. Tuli tarinaa klassikoista, taiteesta ja sisustamisen perusteista.  Rakastan kauniita ja inspiroivia kuvia, joten yritän todella panostaa myös valokuvaamiseen.

Useammassakin lifestyle- ja sisustusblogissa pyörinyt "Blogini 10 teemaa" haaste sattui osumaan  silmiini Suvin Valkoinen Harmaja blogissa ja  kolahti juurikin siitä syystä, että olen viime aikoina miettinyt mihin suuntaan haluan blogini kanssa edetä. Joten toteutan tämän haasteen selkeyttämällä asiaa yhtälailla teille kuin itsellenikin. Haasteen tarkoitus on esitellä tiivistetysti blogin teema kymmenellä valokuvalla. Kuten olette huomanneet, ei "tiivistys" ole varsinaisesti synonyymi tavalleni blogata ;) joten kuvien lisäksi tässäkin postauksessa avaan kuvat myös tekstein.

Here we go...
 1. Sisustus
Elämäni rakkaus, harrastukseni ja syvä intohimoni ja täten onnekseni myös ammattini sekä leivän pöytään tuoja.


    2. Rakentaminen ja remontointi

Sitä niin valtavasti elämäni aikana tehneenä, valvoneena ja opettaneena, on siitä tullut tärkeä osa minua ja täten myöskin blogiani.    3. DIY projektit ja vinkit

Tykkään myös tehdä käsilläni kaikenlaista, joten kanavoin energiaani aika ajoin erillaisilla tee-itse-projekteilla. Esittelen myös muiden cooleja tuotoksia.


sängynpääty omaa käsialaa

    4. Vanhat kalusteet ja tyylihistoria

Vanhoilla kalusteilla on oma sielunsa. Myös tyylihistoria on lähellä sydäntäni.
    5. Kauniit valokuvat

Olivat ne sitten kauniista sisustuksista, yksityiskohdista, tunnelmista, luonnosta, you name it


    6. Klassikot

Pidän klassikkokalusteista ja -valaisimista sekä  tarinoista niiden takana. Esittelen myös niiden suunnittelijat ja  tekijät.    7. Trendit

Vaikka kotia ei pidäkkään sisustaa aina viimeisimmän trendin mukaisesti, on niistä kuitenkin mukava poimia paloja ja päivityksiä.    8. Tapahtumat, messut ja mielenkiintoiset paikat

Käyn usein  eri tapahtumissa sekä työni puolesta, että hakemassa inspiraatiota, joten kerron niistä myös blogissani


     9. Puutarha

Vaikka en ole sisäkukkien suuri ihailija, pidän puutarhan ja pihan hoidostaJa sitten... viimeistä kysyisin teiltä. Olen melkoinen kulinaristi ja kokkailen ja kokeilen usein mitä moninaisempia reseptejä. Pidän ruokavieraista ja  yritän myös asetella annokset kauniisti  lautasille. Kiinnostaako ketään tälläiset ruoka-aiheiset postaukset silloin tällöin?
Nyt olisi hyvä aika myös toivoa postauksia, joten olisiko joku aihe, mikä kiinostaa erityisesti?

2 kommenttia:

 1. Hei Tuija!
  Ruoka-aiheiset jutut & kuvat olisi kiva lisä sivuillesi :)
  Voisitko miettiä olohuoneeseen muutosta josta tehtäisiin
  vanhempien makuuhuone/olohuone?

  VastaaPoista
 2. Hei ja kiitos kommentistasi. Tuo huoneen jakaminen on aina niin tilannekohtaista, riippuen monesta muuttujasta. Kirjoitin nyt kuitenkin huomiseksi postaukseksi jotain tilanjakovinkkejä, joita voit koittaa hyödyntää.

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!