torstai 26. heinäkuuta 2012

Valkoinen poni

Asuntomessukodeissa tuli kuvattua sisustuksia enemmän taideteoksia ja tauluja, millä asuntoja oli stailattu messujen ajaksi. Asia muistutti taas siitä miten, tärkeä rooli tauluilla tai ylipäätään itselle tärkeillä kuvilla on kodissa. Oli se valokuva lemmikistä, lapsen piirustus päiväkodista, kalenterijuliste tai vaikka lomamatkalla museokäynniltä ostettu vedos,  kuvan katselu nostaa mieleemme muistoja ja ihania hetkiä. Joskus myös kaipausta tai haikeutta, mutta yhtä kaikki, se saa meissä aikaa emotionaalisia tuntemuksia, jotka johtuvat muustakin kuin kuvan kauneudesta tai kauheudesta, miten vaan.

Nämä seuraavat kuvat ovat asuntomessukotien tauluja. Taidetta voi toki käyttää myös lastenhuoneissa. Tässä iloisenvärisiä tauluja.
Erilaiset käytävä ja läpikulkutilat ovat mainioita paikkoja isollekkin tauluille. Huomatkaa alla olevan triptyykin jatkuvuus taulusta toiseen, vaikka toki ne toimisivat yksittäisinäkin teoksina. Kaunis.


Portaikon seinä toimii hyvänä galleriaseinänä. Asettele monta pientä taulua mielummin ryhmään pienillä väleillä, kun yksittäin. Huomaan itse usein ihailevani kuvia ja tauluja, missä on hevosaihe. Miksi, ei rehellisesti sanottuna hajuakaan. Olen toki minäkin teininä ollut jonkun aikaa hevostyttö, ja vaikka nykyäänkin hevosista pidän, niin enemmän taidan niitä kuitenkin pelätä. Kerta toisensa jälkeen huomaan kuitenkin pysähtyväni kuvaan, missä aiheena on hevonen.

Tämän Kira Gluschkoffin 110x110cm valokuvateoksen ostaisin heti jos tililläni olisi 2000€ ylimääräistä.


kuva täältä

Pidän kovasti myös ylläolevasta taulusta. Huoneen tunnelma puhuu täydellisesti samaa kieltä sen kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!