tiistai 10. heinäkuuta 2012

Taidetta lainaamassa


Moni haaveilee taiteesta ja tauluista, mutta kenties kokee sen hankkimisen kalliiksi ja riskialttiiksi. Taideteokset ja taulut ovatkin usein hinnakkaita ja tuntuu että rahalle on muutakin käyttöä kuin taide. Oman tyyliset taulut ja taideteokset personoivat kuitenkin kodin tehokkaasti juuri  sinun näköiseksi kokonaisuudeksi. Aina taiteen ei tarvitse olla kallista, oikeaa taidetta, vaan itse tekemällä ja vaikkapa valokuvaamalla saa oman oloisia teoksia kotiinsa. Kehottaisin kuitenkin miettimään kahdesti, ennen kuin hankit "sinikeltaisen liikkeen" ns. sisustustauluja, joita on painettu miljoonia  kappaleita, paitsi jos nyt välttämättä haluat kotiisi saman taulun, kun niillä miljoonilla.

Teille joita oikea taide kiinnostaa, mutta ette ole valmiita sijoittamaan kerralla suurta summaa,  on onneksi vaihtoehto. Taidelainaamoita on ympäri Suomea ja niistä voi vuokrata tai ostaa taidetta ilman korkoa tai kuluja. Taidelainaamot edustavat ammattitaiteilijoita ympäri Suomen ja lainaamoiden kokoelmista löytyy maalauksia, grafiikkaa, piirustuksia sekä valokuva- ja veistotaidetta.takaisin luetteloon
Teoksen nimi:Nukkuva karhu
Tekniikka:etsaus
Koko:58 x 67 cm
Hinta:450 €
Vuokra:20 €/kk


Taidelainaamoista voi vuokrata teoksen haluamaksesi ajaksi ja vuokra riippuu teoksen hinnasta. Jos jossain vaiheessa haluat lunastaa teoksen itsellesi, lasketaan jo maksetut vuokrat osamaksuiksi. Jos valittu teos ei miellytä enää jonkin ajan jälkeen, voit palauttaa teoksen tai vaihtaa sen toiseen ja maksaa uudesta vuokraa/osamaksua. Tämä on edullinen ja riskitön tapa sijoittaa taiteeseen ja mahdollistaa sen hankinnan pienemmälläkin budjetilla. Pienin kuukausierä on 10e/kk ja kalleimmat pitkälti toistasataa.


takaisin luetteloon
Teoksen nimi:Vartiossa
Tekniikka:Terrakotta
Koko:21 x 9 x 8 cm
Hinta:700 €
Vuokra:35 €/kk


Teoksen voi luonnollisesti ostaa myös heti itselleen. Kaikki postauksessa nähdyt teoksen ovat  Turun taidelainaamon valikoimissa ja enemmän taiteilijoita ja teoksia löydät heidän nettisivuiltaan. 


takaisin luetteloon
Teoksen nimi:The Ball
Tekniikka:öljy kankaalle
Koko:90 x 120 cm
Hinta:1000 €
Vuokra:50 €/kk
Sijainti:teos taiteilijallaOletteko te joskus käyttänyt taidelainaamon palveluita?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!