tiistai 3. heinäkuuta 2012

Sneak peak

Iltaa arvoisat lukijani. Olipas hoppu päivä. Valaisimet saapuivat ajallaan neljän korvissa, niinkuin UPS aina. mutta kukaan ei kertonut etukäteen, että ne pitää koota prisma prismalta itse. Siinä vierähti tovi. No ymmärtäähän tuon kun valmiin valaisimen kokonaispaino on parikymmentä kiloa. Se on tietysti helpompi asentaa ensin kattoon ja sitten vasta painella nuo prismat paikoilleen.
Laatikollinen yksittäispakattuja akryyliprismoja, olkaatte hyvät. Kolmessa kerroksessa!! Per valaisin!!
Pala kerrallaan alkaa valaisin valmistua. Tässä alemmassa kuvassa molemmat vihdoin katossa, koottuna ja niska ja hartiat tulessa. Mutta on ne niin ihanat, vai mitä mieltä?


Sama valot päällä.

 Kirjoitan huomenissa pidemmän tarinan olkkarin vaiheista, mutta nyt siirryn takavasemmalle ihastelemaan näitä Cabocheja... stay tuned!!
Tykkäättekö vai näyttääkö boolimaljoilta?

6 kommenttia:

 1. Tykkään ja paljon! Laitoinkin jo kommentia tuonne jälkimmäiseenkin postaukseen:)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun käyt "jutelemassa". Kommentit ovat niin mukavia ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat tunnelmalliset valaisimet ja ennemminkin "lumilyhdyt" kuin "boolimaljat".

  (:Laura

  VastaaPoista
 4. Jep. Pirun kalliit lymilyhdyt, mutta ah niin kauniit...

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Upealta näyttävät. Tilasin juuri samaisen kaunottaren samasta nettikaupasta, toimitusaika tosin 30 päivää. Toimiko sinulla yhteys kauppaan hyvin? Tilaukseni on jäänyt "in process" tilaan ja sähköposteihini ei ole vastattu (vaikka maksu tehty ja vahvistus lähetetty)... Vaikuttaa kyllä isolta ja luotettavalta putiikilta muuten.

  -A

  VastaaPoista
 6. Hei. Toimitus oli mulla tosiaan hurjan nopea, mutta se johtui siitä, että maksoin paypalilla. Paypallhan maksaa summan samantien firman tilille ja veloittaa sitten minun luottokorttia omassa tahdissaan. Olen kuullut, että luottokortilla suoraan maksaneet ovat tosiaan joutuneet odottamaan pitkään. Se johtuu varmasti siitä, että olet jonossa, missä korttisi "tarkastetaan" ennen kuin veloitus hyväksytään. Toivottavasti saat homman pelaamaan. Tuija

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!