maanantai 4. kesäkuuta 2012

Valoa kansalle

Tässä pieni osa valokiskoista ja -spoteista, jotka lukuisten sähköpattereiden lisäksi purettiin alta pois. Osa kiskoista kierrätettiin  ja asennettiin takaisin myöhemmin. Tässä  kuvassa on vielä pystyssä seinä, joka edellisessä  postauksessa kaadettiin :)

Miksi enään ei jätetä viestejä rakenteiden sisään löydettäviksi tuleville sukupolville? Tässä viesti vuodelta -75. Lisäksi löysimme rommipullon, joka oli huolella kääritty sanomalehteen ja laitettu seinän sisään kutterinpurun joukkoon. Allekirjoitusta ei tästä kuvasta näy, mutta koittakaa tutkia alemman kuvan signeerausta. Melkein voisin arvata mitä siinä lukee ja kuka on ollut kyseinen levyttäjä.


Arvauksia?

-tuija-

2 kommenttia:

 1. Ihan parhaita nuo seinien väliin jätetyt viestit! Mielestäni sen ei tarvitse olla mennyttä aikaa, ihan hyvin voi vielä nykyäänkin jättää salakätköjä rakenteisiin. Levyttäjän signeerauksesta ei mun koneen näytöltä saa mitään selvää, joten en osaa arvailla.

  (:Laura

  Ps. voisit saada enemmän vastauksia, jos olisi mahdollista kommentoida myös anonyymina. Kaikilla ei ole blogia/googlen tiliä.

  VastaaPoista
 2. Tuo kuva on tosiaan hieman epäselvä, mutta veikkaan P ja sama sukunimi kuin sulla ;)
  Anonyymi kommentointi saattaa vapautua, täytyy miettiä vielä. Nyt mennään näillä. Toivottavasti jaksaisitte kaikki luoda sen google-tilin, se ei ole vaikeaa.

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!