maanantai 11. kesäkuuta 2012

Pilariviidakko

Koska yksi purettavista seinistä oli kantava, oli poistettavien seinien tilalle saatava tuentaa. Rakennesuunnittekija laski väliaikaisten tuentojen tarpeen sekä lopulliset liimapuupalkki sekä -pilari paksuudet. Olohuone muistutti välillä vankilaa pilareiden risteillessä sinne tänne. Lopullisia vaakasuuntaisia liimapuupalkkeja tuli kaikkien kaadettavien seinien paikalle ja myös pystypilareita jäi lopulta näkyviin kolme, mikä yllätti minut ja sai hetken mieteliääksi. Kuinka paljon pilarit häiritsisivät yleisnäkymää ja vaikuttaisiko huone sekavalta?
Harmiteltuani asiaa tovin,  pääsin sen yli ja päätin turvautua vanhaan konstiin; mitä ei voi piilottaa, sitä korostetaan. Pystypilarit maalattiin lopulta mustiksi ja nyt ne rajaavat tilaa mielestäni hienosti.

Näissä alla olevissa puhelimella otetuissa kuvissa näkyvät lopulliset tuennat sekä yksi uusi seinä, joka rakennettiin, jotta saataisiin taloon eteinen. Pahoittelen kuvien laatua taas kerran. Aina ei remontin tiimellyksessä tullut järkkäri mukaan ;)

lopulliset pilarit ja palkit

uusi seinä

-tuija-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!